ProVoet Medisch Pedicure Hoorn

ProVoet pedicure Hoorn

Waarom kiezen voor een ProVoet Pedicure Hoorn?

Maar een kwart van alle Nederlanders laat regelmatig hun voeten verzorgen door de pedicure. En dat is vreemd, want we belasten dit deel van ons lichaam toch veel! Uw voeten verdienen extra aandacht. Want u kunt pijnlijke voeten makkelijk voorkomen of verhelpen door een bezoekje aan een vakbekwame pedicure, aangesloten bij de brancheorganisatie ProVoet. Zij geeft uw voeten de behandeling en verzorging die ze verdienen.

Wat doet een pedicure in Hoorn precies?

De pedicure heeft als doel om u (weer) pijnvrij te laten lopen. Daarnaast zorgt ze ervoor dat uw voeten weer mooi verzorgd uitzien. Om dat te bereiken verwijdert de pedicure eelt en likdoorns. Ook knipt en freest zij uw nagels op de juiste wijze en kan zij nagelproblemen oplossen. Ook kan ze (hij) u van advies voorzien bij verschillende voet- en nagelproblemen. Daarnaast bieden veel pedicures (deel)behandelingen aan zoals voetmassages en nail-art.

Waaraan herkent u een ProVoet pedicure in Hoorn?

ProVoet is de brancheorganisatie voor de pedicure. Alle leden van ProVoet hebben een door de branche erkend diploma. De ProVoet pedicure behandelt uw voeten op een professionele manier. Bij de meeste gediplomeerde leden staat het logo van ProVoet op hun gevelbord, afsprakenkaartjes en op hun website.ProVoet kent drie verschillende soorten pedicures onder haar leden. Voor welke voetproblemen kunt u nu bij welke pedicure terecht?

Pedicure De pedicure verzorgt de voeten van mensen met allerlei voetproblemen. In de behandeling verzorgt zij de nagels en verwijdert eelt en – indien aanwezig- likdoorns. Voorafgaand aan de behandeling voert de pedicure een voetonderzoek uit en maakt zo nodig blauwdrukken. De pedicure heeft een signalerende functie en adviseert onder meer ten aanzien van schoeisel, persoonlijke hygiëne en huidverzorging. Indien nodig verwijst zij de cliënt naar een gespecialiseerde collega of naar de huisarts.

Gespecialiseerd medisch pedicure in Hoorn

De medisch pedicure is breed opgeleid en kent meer behandelingsmogelijkheden van complexere voet- en nagelproblematiek dan de pedicure die is opgeleid op MBO niveau 4. Zij kan alle zogeheten risicovoeten behandelen zoals voetverzorging bij diabetici en voetverzorging bij reumapatiënten. Hieronder verstaan we o.a. problemen die ontstaan zijn ten gevolge van reuma, diabetes, spasticiteit, ouderdom en verwaarlozing en Oncologie. Daarbij heeft de medisch pedicure uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van orthesiologie, nagelregulatie en -reparatie en anti-druk technieken. De medisch pedicure werkt volgens vastgestelde Richtlijnen en weet wanneer de cliënt moet worden doorgestuurd naar de (behandeld) arts. De medisch pedicure werkt op doelmatige wijze samen met andere zorgaanbieders.

Gebruik onderstaand formulier en Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in om een afspraak te maken voor een pediucurebehandeling of voor een ontspannende voetreflexologie-sessie. Ik neem zo snel mogelijk contact met u op om de datum en tijd af te spreken.

Wat voor behandeling wilt u?

U mag natuurlijk ook bellen

5/5
“Karin heeft mij op prettige en vakkundige wijze van mijn likdoorns afgeholpen. Fijn om weer gewoon te kunnen sporten zonder hinder”
Suzanne de Korte
"Ik beveel Karin van harte aan!"

Lid Provoet – 315233
Geregistreerd in het KRP – 14683
AGB-code – 96-063502
KvK nummer –  73725323
Pedicure Hoorn Sitemap

Medisch Pedicure Hoorn
Openingstijden
maandag t/m donderdag 09:00 – 20:00
zaterdag gesloten
zondag gesloten
Bel voor een afspraak met 06 3764 7328